Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom bij Vakantiepark Domaine de Lanzac, de pagina wordt geladen

Arrangement 2 dagen reserveren

Maak kenins met vakantiepark Domaine de Lanzac

Reserveer een 2 daags arrangement

Arrangement 2 dagen:

Op de 1e dag wordt u door de gastheer en gastvrouw van het park Martin en Fenny ontvangen. U checkt in een vakantiehuis in en zij maken persoonlijk met u kennis en heten u van harte welkom met een heerlijk aperatief.

U kunt vervolgens samen genieten van een diner in het parkrestaurant en na het diner bieden zij u graag een fijn glaasje wijn aan van Château Latuc en delen Francis en Vera de 1e verkoopinformatie met u. U kunt vervolgens genieten van uw nachtrust in het vakantiehuis.

Op de 2e dag ontvangt u een heerlijk ontbijt op bed en zullen Vera en Francis u rondleiden op het park. Zij bekijken met u de verschillende vakantiehuizen en zullen u alle opties toelichten. Tevens informeren zij u over alle verkoop informatie en het volledige aankoopproces. Aan het einde van deze ochtend krijgt u van de gastheer en gastvrouw nog een lunch aangeboden en kunt u de rest van de dag in de regio

Kosten:

€ 229,00 voor één persoon
€ 349,00 voor twee personen incl wijn arrangement


PARKAANBIEDING: BIJ AANKOOP VAN EEN WONING BIEDEN WIJ U DIT AAN. BIJ GEEN AANKOOP BETAALT U SLECHTS 229,00 EURO.

 

WILT U MET MEER PERSONEN KOMEN OF MET KINDEREN DAN STEMMEN WIJ DIT GRAAG MET U AF.

Reserveer uw 2 daags arrangement

Hier kunt u aangeven wanneer een bezoek aan vakantiepark Domaine de Lanzac u het beste uitkomt. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen maar kunnen helaas niet garanderen dat wij u op uw voorkeursdatum kunnen ontvangen.