Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom bij Vakantiepark Domaine de Lanzac, de pagina wordt geladen

Arrangement 3 dagen reserveren

Maak kenins met vakantiepark Cigales

Reserveer een 3 daags arrangement

Arrangement 3 dagen:

Op de 1e dag wordt u door de gastheer en gastvrouw van het park Martin en Fenny ontvangen. U checkt in een vakantiehuis in en zij maken persoonlijk met u kennis en heten u van harte welkom met een heerlijk aperatief.

U kunt vervolgens samen genieten van een diner in het parkrestaurant en na het diner bieden zij u graag een fijn glaasje wijn aan van Château Latuc en delen Francis en Vera de 1e verkoopinformatie met u. U kunt vervolgens genieten van uw nachtrust in het vakantiehuis.

Op de 2e dag ontvangt u een heerlijk ontbijt op bed en zullen Vera en Francis u rondleiden op het park. Zij bekijken met u de verschillende vakantiehuizen en zullen u alle opties toelichten. Tevens informeren zij u over alle verkoop informatie. Aan het einde van deze ochtend krijgt u van de gastheer en gastvrouw een lunch aangeboden en kunt u de rest van de dag in de regio de Lot de omliggende dorpjes bekijken en genieten van de sfeer. Aan het begin van de avond neemt de gastheer en gastvrouw graag met u de dag door onder het genot van een aperatief en kunt u de dag afsluiten met een diner in het restaurant.

Op de 3e dag bieden zij u graag nog een ontbijt aan op bed en bezoekt u het Château Latuc voor een rondleiding en een degustatie. Aan het einde van de ochtend informeren zij u graag verder over het volledige aankoopproces en ook deze dag bieden zij u graag een smakelijke lunch aan alvorens u de middag vrij kunt besteden of uw terugreist kunt aanvangen.

Kosten:

€ 379,00 voor één persoon
€ 499,00 voor twee personen incl.wijn arrangement

 

PARKAANBIEDING: BIJ AANKOOP VAN EEN WONING BIEDEN WIJ U DIT AAN. BIJ GEEN AANKOOP BETAALT U SLECHTS 379,00 EURO.

 

WILT U MET MEER PERSONEN KOMEN OF MET KINDEREN DAN STEMMEN WIJ DIT GRAAG MET U AF.

Reserveer een 3 daags arrangement

Hier kunt u aangeven wanneer een bezoek aan vakantiepark Domaine de Lanzac u het beste uitkomt. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen maar kunnen helaas niet garanderen dat wij u op uw voorkeursdatum kunnen ontvangen.