Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom bij Vakantiepark Domaine de Lanzac, de pagina wordt geladen

Vakantiepark Lanzac

Gegarandeerde rendementen

Welkom op vakantiepark Domaine de Lanzac

 

Ligging   Voorzieningen   Woningtypes   Kaart   Bezichtiging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de mooiste plek Op de mooiste plek
Midden in de Dordogne tussen Rocamadour en Sarlat
Op de mooiste plek

Op een van de mooiste plekken in de Dordogne ligt het autoluwe vakantiepark “Domaine de Lanzac”. Centraal gelegen tussen Rocamadour en Sarlat is het dè ideale plek voor een heerlijke vakantie. Samen of met de kinderen erop uit om de omgeving te verkennen, te genieten van de gezellige terrasjes en bij terugkomst een duik in het zwembad nemen alwaar u een schitterend uitzicht heeft over de vallei. Terwijl u tennist, spelen de kinderen in het speeltuintje en ‘s avonds kunt u - in een op het park gelegen restaurant - genieten van een heerlijke maaltijd, bereid met lokale producten.

Dordogne
Landschappen in de Dordogne
Wijngaarden
typische hooibalen uit de Dordogne

Toeristische plaatsen:
Puy L’Evèque, Pujols, Monpazier, Monflanquin, Rocamadour, Sarlat, Cahors, Gourdon, St. Cere, Gramat, Domme, St-Cirq-Lapopie, Penne d’Agennais, Montcuq, Lauzerte

Grotten:
Lacave, Padirac, Presque; 

Châteaus:
Bonaguil, Castelnaud Milandes (Josephine Baker), Fenelon; de tuinen van Manoir d’Eyrignac en de grotwoningen van Gazelle.

En verder:
Avonturen/survival park Ecureuils, adelaar/uilen show Rocamadour, aquarium du Périgord, Reptiland (grootste van Frankrijk). Wijngaarden Cahors en Bergerac en diverse beroemde wijnkastelen Diverse recreatiemeren en strandjes langs de rivieren Dordogne, Lot en Garonne, meer dan 100 km wandelpaden in de omgeving Foie gras boerderijen. Kano Dordogne en Lot, wandel/fietstochten, diverse golfbanen, o.a. in Villeneuve met 18 holes, Aquapark, VTT club (mountainbike), bioscoop Cahors.

Schatkamer van cultuur Schatkamer van cultuur
Je raakt nooit uitgekeken
Schatkamer van cultuur

Waarschijnlijk is er geen andere rivier in Frankrijk die door zo’n gevarieerd landschap en langs zo’n verscheidenheid aan geologische formaties stroomt als de Dordogne. Hij ontspringt in de diepe granieten kloven van het Massif Central en als hij uiteindelijk samenvloeit met de Garonne is hij bijna 3 km breed. Deze streek, favoriet bij met name de Nederlandse en Belgische toerist, heeft enorm veel te bieden. De grotten van Lascaux vertellen ons veel over onze voorouders, de plaats Sarlat - met meer middeleeuwse, renaissance- en 17e-eeuwse gevels dan enig andere stad in Frankrijk - en de betoverende schoonheid van de bedevaartsplaats Rocamadour, zijn slechts enkele voorbeelden. De hele streek rond Domaine de Lanzac is een grote belevenis van de Franse sfeer: de bijzondere dorpjes, de mooie uitzichten, de gezellige terrasjes, de prima regionale keuken, de uitgestrekte wijngaarden en de burchten en kastelen. Je raakt in deze streek nooit uitgekeken!

Er is zoveel te ontdekken Er is zoveel te ontdekken
Op het gebied van muziek, kunst en film.
Er is zoveel te ontdekken

De plaatsen Périgueux en Sarlat, vooral bekend om hun markten, bieden een scala aan bezienswaardigheden. U kunt er terecht voor vrijwel alle typische locale producten. De Dordogne is bij uitstek een streek waar lekker eten hoog in het vaandel staat. Een uitspraak van Koning Hendrik IV: “Een goede keuken en goede wijnen maken samen een paradijs op aarde” waarmee hij verwees naar de gevarieerde keuken van Zuidwest Frankrijk. De truffels, vleeswaren en de pâtes de Périgord zijn daar goede voorbeelden van. Iets verder weg, ongeveer 1 uur rijden richting het noorden, ligt de stad Limoges die bekend staat om zijn eeuwenoude porceleinproductie. In zuidelijke richting - op zo’n 45 minuten- ligt de stad Cahors waar de rivier de Lot een natuurlijke slotgracht vormt om deze eeuwenoude fascinerende stad. Toulouse - een echte aanrader voor de liefhebber - is de grootste stad in de omgeving. De stad kent zo’n 25 jaarlijks terugkerende festivals op het gebied van muziek, kunst en film.

Een vakantiewoning die bij uw wensen past

Beschikbare woningen

Op Vakantiepark Domaine de Lanzac heeft u keuze uit meerdere type vakantiewoningen. Iedere woning heeft zijn eigen karakter en  faciliteiten. U vindt altijd de juiste vakantiewoning voor de beste verkoopprijs.

Plattegrond park